PROBLEMI U ČIČKOJ POLJANI?! – Bez obzira na sve probleme, mi svakodnevno komuniciramo s naseljem

Iako je u Čičkoj Poljani raspušteno Vijeće Mjesnog odbora, Grad svakodnevno komunicira s tamošnjim stanovništvom

Velikogorički gradski vijećnici jučer su se sastali po 16. puta u ovome sazivu, a sjednici na kojoj se između ostaloga raspravljalo o izvršenju proračuna u prvih šest mjeseci ove godine, ali i o preuzimanju stopostotnog vlasništva nad Veleučilištem Velika Gorica prethodio je aktualni sat, koji je svojim pitanjem otvorio vijećnik SDP-a Damir Šimunić.

-Kada planirate raspisati izbore za Vijeće Mjesnog odbora Čička Poljana- upitao je vijećnik Šimunić.

Gradonačelnik Dražen Barišić odgovorio je kako bi po pitanju Čičke Poljane bilo dobro napraviti hodogram aktivnosti koje će biti pri izboru Vijeća.

-Potrudit ćemo se da što prije riješe ti problemi, ako ih možemo tako nazvati, kako bi Čička Poljana prodisala na način kako bi trebala. Bez obzira na to mi s naseljem komuniciramo svakodnevno. Imamo u planu neke komunalne akcije, a sa župom u Novom Čiču aktivno komuniciramo oko odabira lokacije za gradnju kapelice. Naš stari problem tamo je problem mosta, koji ćemo nastojati riješiti s novim Vijećem Mjesnog odbora- odgovorio je gradonačelnik Barišić.

Također, vijećnika je zanimalo poduzimaju li se ikakve radnje oko uvođenja autobusne linije prema Kvaternikovom trgu za Kobilić, Rakarje, Bapče, Črnkovec i Selnicu. Pročelnik za komunalne djelatnosti i promet, Dubravko Katulić kazao je kako je ta linija prvotno trebala obuhvatiti ta naselja, zbog čega će Grad u idućem ugovoru pokušati vratiti tu liniju kako je ona bila i zamišljena.