Odbačene oporbene teze o krizi u državi

Predstavljeni HDZ-ovi kandidati za I., II. i VI. izbornu jedinicu. Plenković: Naša je politika, politika budućnosti

Nositelji HDZ-ovih lista u tim su jedinicama predsjednik stranke Andrej Plenković, Gordan Jandroković i Davor Božinović
Zagreb: Predstavljanje HDZ-ovih kandidata za I., II. i VI. izbornu jedinicu Robert Anic/PIXSELL

U Hotelu Westin predstavljene su liste kandidata Hrvatske demokratske zajednice za I., II. i VI. izbornu jedinicu. Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković poručio je da je politika stranke za iduće četiri godine politika snažnijeg gospodarstva i većeg standarda građana, odbacivši oporbene teze o krizi u državi.

-Naša je politika, politika budućnosti, snažnijeg gospodarstva, otpornijeg gospodarstva, većeg standarda hrvatskih građana, većih ulaganja, boljeg kapitaliziranja osnaženog međunarodnog položaja u odnosu na bilo koje vrijeme u kojem smo živjeli prije toga- rekao je Plenković, koji je ujedno nositelj liste za I. izbornu jedinicu.

Uz njega, nositelji HDZ-ovih lista u II. i VI. izbornoj jedinici su Gordan Jandroković i Davor Božinović, koji je poručio da su domoljublje i pouzdanost obilježja kandidata s HDZ-ovih izbornih lista.

Nositelj liste u II. izbornoj jedinici Gordan Jandroković ustvrdio je da se oporba odlučila u kampanji za destrukciju i kaos u čemu joj se priključio i kršitelj Ustava, predsjednik Republike, “koji je sve to skupa dignuo na višu razinu agresije i prostote”.

Uz kandidate I. izborne jedinice, prisutnima su se obratili i šef zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman i glavni tajnik stranke Krunoslav Katičić.

 

Grad Zagreb
Politika
Zagrebačka županija