Posao iz snova: Traži se degustator palačinki

PickJobs, inovativna platforma za zapošljavanje objavila je oglas za posao koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Tko ne bi volio jesti palačinke i pritom zarađivati?

Traži se Degustator palačinki (m/ž), koji će degustirati nove proizvode na dvije lokacije ugostiteljskog objekta Choco Cafe-a u Zagrebu, a opis posla uključuje testiranje normativa i sastojaka, degustaciju novih vrsta palačinki te ispunjavanje upitnika o svakom testiranom proizvodu.

-Unatoč tome što smo prepoznati na tržištu po kvaliteti naših proizvoda, odlučili smo obogatiti našu ponudu. Pratimo trendove i želimo svakom gostu pružiti vrhunsko iskustvo, stoga ćemo u ponudu uvrstiti nove kombinacije palačinki. Cilj nam je da svaka nova palačinka bude originalna i jedinstvena, stoga tražimo degustatora, koji će nam pomoći donijeti pravu odluku- kaže Ana Zorotović, voditeljica marketinga Choco Cafe-a.

-Odmah smo prepoznali da bi ovaj oglas odgovarao našoj platformi jer unutar same aplikacije imamo veliku bazu korisnika koji pokazuju interes za ovakvom vrstom oglasa. Drago nam je da možemo pomoći poslodavcima da pronađu radnu snagu, a svim građanima koji traže posao ponuditi zanimljiva i atraktivna radna mjesta- kažu iz PickJobsa.

Idealni kandidat bi trebao biti veliki gurman, zaljubljenik u dobru hranu, osoba profinjenog nepca koja obožava palačinke u svim kombinacijama. Osoba ne mora imati kvalifikacije vezane za kušanje palačinki, ali mora biti odličnog zdravlja, ne bi valjalo da bude alergična na neke od sastojaka koji se mogu pronaći u kuhinji.

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem PickJobs platforme ili mobilne aplikacije do 4. veljače, a više informacija može se vidjeti OVDJE.