Počinju Zimski cajti u Svetoj Nedelji

U nedjelju, 28. studenog otvorenje klizališta ispod Župne crkve Presvetog Trojstva

Zimski dani u Svetoj Nedelji nezaobilazni su uz Zimske cajte, koji će trajati od 28. studenog do 16. siječnja uz mnoštvo zabavnog sadržaja.

Otvorenje klizališta ispod Župne crkve Presvetog Trojstva održat će se u nedjelju 28. studenoga godine s početkom u 18:00 sati.

-Očekuje vas nastup Zagrebačkih pahuljica, Udruge Balans Code, zabavni show voditelja Marija Petrekovića, DJ Alen Markez, spuštanje niz ledeni tobogan, bogata ugostiteljska ponuda i klizanje. Klizanje će na dan otvorenja biti besplatno, dok će se ostalim danima sat vremena klizanja (s uključenim najmom klizaljki) naplaćivati 5 kuna. Sav prihod od prodaje karata za klizanje bit će uplaćen na donacijski račun Grada Svete Nedelje za obnovu obiteljske kuće iz područja pogođenog potresom – PET 🖐 ZA PETRINJU I GLINU!- najavio je gradonačelnik Dario Zurovec.

Klizalište će biti otvoreno svakim danom od 10,00 do 22,00 sata (osim blagdanom) ili za vrijeme održavanja škole klizanja. Termin klizanja moguće je rezervirati i putem besplatne mobilne aplikacije Sveta Nedelja na dlanu!