Krumpir je jedna od najzahvalnijih namirnica. Zato ga valja uvijek imati u kući. Dodavanjem sira, vrhnja, prethodnim kuhanjem na pola (neka...
Zimi, kad temperatura zraka kontinuirano bilježi minuse, osobito jutrima i noću, dok danju se vrti oko ništice, krepke juhe su nezaobilazan...
Zašto za isto meso miješamo pojmove – govedinom ili junetinom, a ponekad ne razlikujemo ni teletinu od prva dva prethodna? Zato prvo...
Taco je tradicionalno meksičko jelo, koje se sastoji od tortilje, napravljene od kukuruznog ili pšeničnog brašna, napunjene ili umotane...
Badnjak je prema tradiciji posni, nemrsni dan kada se, načelno, izbjegavaju mesna jela, a za objed se najčešće izabire riba. U hrvatskoj...
Losos, koja pripada istoj porodici riba kao i pastrve, ima masno meso koje hvale svi, ponajprije zbog visoke razine korisnih omega 3 masnih...