NK KUPA POKUPSKO: Posjetili Požeštinu, ali i pokrenuli razgovore o suradnji s NK Slavija

Domaćin im je bio Zlatko Čunović, koji vuče korijene iz Pokupskog

Igrači i rukovodstvo NK Kupe iz Pokupskog posjetili su Požeštinu. Pozvao ih je Zlatko Čunović, član Gradske straže Požega koji ‘vuče korijene’ iz tog kraja pa je i prva postaja gostujućim nogometašima bilo sjedište Gradske straže. Uslijedilo je razgledanje središta Požegi i potom odlazak u Veliku, piše Požeški vodič.

Kako je riječ o nogometašima, neizbježno je bilo da posjete stadion i klupske prostorije nekad uspješnog veličkog kluba. Prvi dio dana završio je ručkom i kupanjem u Aquapark Shhhuma a onda je veselo društvo krenulo put Pleternice, najprije u Hrvatsku knjižnicu i čitaonicu, potom na Fišijadu. Gostovanje u Požeštini nogometaši iz Pokupskog završili su u Vinariji Markota.

-Žao nam je što nismo stigli otići u Kutjevo, ali, bit će i za to prilike. Došli smo ovdje u Vinariju Markota jer je riječ o poznatom vinaru, a i gospodin Marinko je predsjednik NK Slavija. Želja nam je dogovoriti suradnju dvaju klubova, planiramo ih pozvati za Dan Općine Pokupsko, a nadamo se i suradnji Općine Pokupsko i Grada Pleternice – kazao je Zlatko Čunović, zahvalivši se svima koji su ih ugostili u Velikoj i Pleternici, kao i županici Antoniji Jozić.