Na području Brckovljana započela izgradnja novih stambenih jedinica

Dolazak sve većeg broja radnika uvjetuje i izgradnju objekata za stanovanje
DSC_4364

U posljednjih nekoliko mjeseci na području Brckovljana s radom je započelo više novih poslovnih subjekata koji za svoje poslovanje odabiru Poslovnu zonu u Božjakovini. Iz toga razloga javila se potreba za izgradnjom stambenih objekata, u kojima će stanovati ti radnici. Iz tog razloga, na području općine započela je stambena izgradnja za tržište, upoznaje nas načelnik Tihomir Đuras.

-Ti stanovi nalazit će se nasuprot našeg budućeg naselja za mlade obitelji kojeg planiramo nakon izmjena i dopuna Urbanističkog plana. Mi se nadamo kako će potreba za stanovima biti sve veća, jer mi smo i konstantnim pregovorima s novim investitorima koji su zainteresirani za dolazak u našu zonu- rekao nam je načelnik Đuras, koji nam je otkrio i prednosti dolaska investitora u njihov kraj.

-Naša zona ima stopostotnu opremljenost sa svom komunalnom infrastrukturom. Drugim riječima, svi poduzetnici koji ovdje dođu odmah mogu započeti s gradnjom svojih pogona- naglasio je Đuras napominjući kako se općina zahvaljujući tome uspješno razvija, što će konačnu potvrdu dobiti izgradnjom dva nova vrtića u Božjakovini i Lupoglavu.

Brckovljani
Hrvatska
Izbor urednika
Općina
Zagrebačka županija