Mislav Herman ponovno se kandidira za predsjednika zagrebačkog HDZ-a

U njegovom su timu Nikolina Brnjac, Frane Barbarić, Mario Župan i Josip Aladrović

Jurica Galoic/PIXSELL

Aktualni predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman na svom je Facebook profilu objavio da se ponovno kandidira za tu funkciju, a predstavio je i svoj tim, u kojem su Nikolina Brnjac, Frane Barbarić, Mario Župan i Josip Aladrović.

-Drage stranačke prijateljice i prijatelji, koračam HDZ-om zadnjih 25 godina, kroz Mladež i temeljni ogranak, i zato sam posebno ponosan što danas vodim zagrebačku gradsku organizaciju. Na krilima podrške koju iskreno osjećam svaki dan, pozivam vas da skupa nastavimo graditi zagrebački HDZ- napisao je na svom Facebook profilu Mislav Herman.

Predstavio je i svoj tim, u kojemu su i dvoje ministara – ministrica turizma Nikolina Brnjac i ministar rada i mirovinskoga sustava Josip Aladrović te gradski zastupnik HDZ-a Mario Župan i predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić.

-Mi smo tim: Nikolina Brnjac, potpredsjednica, Frane Barbarić, potpredsjednik, Mario Župan, potpredsjednik, Josip Aladrović, potpredsjednik”, te “moja malenkost za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba- kaže Herman.

-Vjerujem da će HDZ u ovim izborima pokazati snagu, dostojanstvo i zajedništvo. Ajmo svi skupa!- poručio je.

Prvi krug izbora za predsjednike i potpredsjednike općinskih, gradskih i županijskih organizacija HDZ-a održat će se 17. listopada, a ako bude potrebno drugi krug je 24. listopada.