Mijo Mijatović: Zašto se ignoriraju predsjednici Mjesnih odbora

Prema dobivenim informacijama Grad prilikom nekih radova po naseljima ignorira predsjednike Mjesnih odbora. Neki su vam možda oponenti, no bez obzira na to trebate im se javiti. Posljednji primjer koji imam je onaj iz Poljane, kazao je vijećnik Mijatović

Aktualni sat ovotjedne sjednice Gradskog vijeća Grada Vrbovca otvorio je vijećnik HDZ-a Mijo Mijatović, koji je gradonačelniku Denisu Kralju uputio pitanje na koje su ga nagnale informacije koje je dobio iz brojnih vrbovečkih naselja. Naime, prema njegovim saznanjima Grad u svojoj komunikaciji zaobilazi predsjednike Mjesnih odbora.

-Prema dobivenim informacijama Grad prilikom nekih radova po naseljima ignorira predsjednike Mjesnih odbora. Neki su vam možda oponenti, no bez obzira na to trebate im se javiti. Posljednji primjer koji imam je onaj iz Poljane- kazao je vijećnik Mijatović.

Gradonačelnik Kralj kazao je kako su Mjesni odbori raspušteni prije pet mjeseci, tako da formalno predsjednika niti ne maju.

-S vama i Šteficom Fintić imam dobru suradnju. Ta tvrdnja da ih zaobilazimo ne stoji, kao ni to da nismo obavijestili o radovima u Poljani- odgovorio je Kralj.