Marko Perković Thompson stiže u Pisarovinu

Sve je spremno za koncertni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Pisarovini, koji će se povodom dana Općine Pisarovina održati u nedjelju, 10. studenog u sportskoj dvorani Pisarovina, s početkom u 19,30 sati.

Koncert u Pisarovini dio je aktualne koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona koja uz velike gradove obuhvaća i manja mjesta širom Hrvatske, a za koju se do sada u svim hrvatskim gradovima tražila ulaznica više! U Pisarovini se zbog Martinja i velike proslave Općine Pisarovina 10. studenog očekuje prava glazbena fešta na koju će pristići brojni Thompsonovi fanovi i iz okolnih mjesta i gradova, a ulaznice za ovaj veliki koncertni doživljaj već su puštene u prodaju!

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u sustavu Ticketshopa i na sljedećim prodajnim mjestima; Trgovina KIT Pisarovina, Diskont Lasinja, Caffe bar Pokupio, Restoran Tihi gaj Kupinečki Kraljevac, Caffe bar Kiss i Caffe bar Nec Klinča sela, Caffe bar M, Krašić, Trgovina Fifa Jastrebarsko i Šu Šu Pub Karlovac.

Marko Perković Thompson uz aktualnu turneju u sklopu koje će nakon Pisarovine do kraja godine obići još nekoliko gradova, vrijeme uglavnom provodi u studiju. A to znači da će fanovi napokon doći na svoje, jer Marko priprema novi album koji će zasigurno ponoviti, ako ne i nadmašiti uspjeh albuma „Ora et labora“ koji je u godini objavljivanja bio najprodavanije glazbeno izdanje u Hrvatskoj.