LUČKOM BOD U KARLOVCU: Vidak poručio kako su momčad koja ima ogromnu osobnost

Lučko za poraz ne zna već osam utakmica
WhatsApp Image 2021-10-24 at 21.24.11

Lučko je preživjelo neugodno gostovanje u Karlovcu, kojem niti dolazak novog trenera Igor Pamića nije donio toliko željeni pomak prema naprijed, jer nakon poraza od Lukavca, Karlovčani su kod kuće remizirali s Lučkim odigravši 1:1. Vodstva Karlova preko Prpića poništio je Marinić donijevši svoj momčadi veliki bod.

-Jako zahtjevna utakmica kako uvijek i bude na gostovanju u Karlovcu. Odlični uvjeti za igru i protivnik koji želi uloviti priključak za vrhom lige. Svjesno smo dijelom utakmice prepustili inicijativu Karlovcu te u dvije situacije imali saveznika u vratnici. Također smo i mi imali svoje situacije u kojima smo bili opasni. Na kraju su pogoci postignuti u smiraj utakmice za jedne i druge i na kraju je realan remi- osvrnuo se na utakmicu trener Lučkog, Perica Vidak, kojem je u ovom susretu nedostajalo nekoliko igrača.

-Dečki su opet pokazali veliki karakter i unatoč izostancima i raznim okolnostima opet smo pokazali svoju visoku vrijednost. Nastavili smo uspješan rezultatski niz, jer već osam utakmica ne znamo za poraz. U samom smo vrhu i maksimalno smo fokusirani na prvu sljedeću utakmicu- poručio je Vidak te posebno naglasio;

-Ogromno je zadovoljstvo raditi s ovom grupom igrača i svakako nam je najveća vrijednost zajedništvo koje imamo. Vjerujem da možemo nastaviti odličan niz koji imamo te trebamo ponizno i skromno nastaviti s prvim sljedećim treningom.

Grad Zagreb
Hrvatska
Izbor urednika
Sport