Kupa preokretom do pobjede u Turopolju

Hladan vjetar i obilna kiša nisu bili saveznici nogometa ove nedjelje u Turopolju. Samo najvjerniji navijači oba kluba došli su pogledati utakmicu između domaćeg Turopolja i Kupe iz Pokupskog. Domaćin je bolje krenuo u utakmicu i pogotkom Kvesića zasluženo poveo u 27. minuti. No, nisu mreže dugo mirovale, za izjednačenje rezultata pobrinuo se Grahovac koji je bio najspretniji u šesnaestercu domaćina nakon udarca iz kuta u 33. minuti.

U drugo poluvrijeme odlučnije su krenuli gosti koji su s još tri pogotka riješili pitanje pobjednika. Dva pogotka postigao je Josip Brajković, a jednog je pridodao Stjepan Poturica. Mogao je rezultat biti i veći u korist gostujuće ekipe da su realizirali neke od izglednih šansi koje su imali.

U ostalim susretima druge županijske lige istok postignuti su sljedeći rezultati; Posavec-Graničar 3:1, Croatia-Milka Trnina 1:1, Gaj-Ban Jelačić 1:2, Sloboda-Žabnica 3:1 i Mladost-Donja Zelina 3:2.

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA- ISTOK, 19. KOLO
NK TUROPOLJE – NK KUPA 1:4 (1:1)
STRIJELCI: 1:0 Kvesić (27), 1:1 K. Grahovac (33), 1:2 J. Brajković (50), 1:3 J. Brajković (75), 1:4 Poturica (80)
NK TUROPOLJE: Stojnić, Gavrilović, Blagušević, Bermanac, Galeković, Križanac, Kvesić (46 Zekić), Sejdinović (56 Gracin), Filipović, Maričić. TRENER: Mario Filipović
NK KUPA: Kušević, Srbić (75 Bašić), I. Kuzmić (73 M. Kuzmić), Šestak, M. Vranešić, M. Brajković, Poturica, L. Klasnić, Grahovac, J. Brajković, D. Vranešić (46 Belečić). TRENER: Miroslav Lukinić