Detalji nesreće kod Rugvice

Kombijem prešao na suprotnu traku i udario u terenjak s prikolicom, teško ozlijeđeno šest osoba

Policija otkrila što se dogodilo u Črncu Dugoselskom
Črnec Dugoselski: U sudaru kombija i kamiona ozlijeđeno je šest osoba Robert Anić/PIXSELL

Policijska uprava zagrebačka objavila je detalje teške prometne nesreće s više ozlijeđenih osoba koja se jučer dogodila u mjestu Črnec Dugoselski (Rugvica).

Policija navodi kako je 22-godišnjak, inače državljanin Republike Albanije s privremenim boravkom u RH, vozio kombi kolnikom Zagrebačke ulice, a ulaskom u zavoj nedaleko do križanja s Dugoselskom i Posavskom ulicom, prešao je preko pune crte i udario u teretnjak s priključnim vozilom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 41-godišnjak iz BiH s privremenim boravkom u RH. Kako bi izbjegao nalet, vozač terenjaka je zakočio i sletio s kolnika u odvodni kanal gdje se vozilo prevrnulo na stranu, a teret rasuo iz priključnog vozila. Kombi je, nakon naleta, također sletio u odvodni kanal i prevrnuo se.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđena oba vozača te četiri putnika iz kombija – tri Albanca (41, 43, 45) s privremenim boravkom u RH te jedan Nepalac (26) s privremenim boravkom u RH, a liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb te Kliničkoj bolnici Dubrava.

Crna kronika
Rugvica