Očevid je u tijeku

Teška prometna nesreća na području Rugvice; ozlijeđeno šest osoba

Hidrauličkim alatom vatrogasci iz Rugvice morali su rezati lim kako bi omogućili hitnoj pomoći da dođe do ljudi
Črnec Dugoselski: U sudaru kombija i kamiona ozlijeđeno je šest osoba Robert Anic/PIXSELL

U ranim jutarnjim satima u ponedjeljak dogodila se teška prometna nesreća na području Rugvice, točnije između Donje Grede i Črnca Dugoselskog.

Kako za Dnevnik.hr javljaju svjedoci nesreće, šleper je prevrnut na bok, a u nesreći je sudjelovao i kombi koji je prevozio radnike.

-Ispod kamiona je navodno netko zaglavljen. Vatrogasci moraju rezati kamion. Promet je zatvoren na cesti od 6:30 te se otežano odvija kroz ulice Donje Grede- javlja očevidac.

Vatrogasci iz Ježeva koji su bili na mjestu događaja, rekli su za DNEVNIK.hr da su se sudarili šleper koji je prevozio kukuruz i kombi koji je prevozio radnike na posao. Svih šestero ljudi, pet iz kombija i vozač kamiona, ozlijeđeno je i prevezeni su u bolnicu.

-Od siline udarca motor kombija izletio je u polje. Vatrogasci su morali rezati prednji dio kombija da izvuku ljude- kažu za Dnevnik.hr iz DVD-a Ježevo.

Hidrauličkim alatom vatrogasci iz Rugvice morali su rezati lim kako bi omogućili hitnoj pomoći da dođe do ljudi.
Na teren je u Črnec Dugoselski, nakon dojave o sudaru teretnog i osobnog auta u 6:16 sati, izašla i zagrebačka policija. U tijeku je očevid, a po njegovu dovršetku bit će poznati detalji i uzrok prometne nesreće.

Crna kronika
Rugvica