JŽNL: Naftaš Ivanić jesenski prvak, Turopoljac poražen u Farkaševcu

U posljednjem jesenskom kolu Naftaš Ivanić je na Zelenjaku s 4:2 svladao Mladost

Facebook NK Naftaš Ivanić

Naslov jesenskog prvaka u Jedinstvenoj županijskoj ligi osvojio je Naftaš Ivanić, koji je u posljednjem kolu na Zelenjaku s 4:2 bio bolji od Mladosti iz Obrezine. Nakon što su u uvodna dva kola Ivanićani osvojili tek bod, u narednih 13 utakmica ostvarili su deset pobjeda i tri remija te s 34 boda zasjeli na tron.

Prvi pratitelj bit će im Lomnica, koja će jesensku polusezonu završiti sutra na Centrali kod Jaske Vinogradara. Boemi Stjepana Deverića 11 su utakmica bez poraza, a taj će niz uz podršku navijača pokušati nastaviti i sutra. Nakon minimalne 1:0 pobjede protiv Klasa, Ban Jelačić na zimsku stanku odlazi s treće pozicije.

Porazom i tek četvrtim mjestom na zimsku stanku će Turopoljac koji je danas s 2:1 poražen od Zrinskog u Farkaševcu. Razloge nešto lošijeg plasmana u Kučama trebaju potražiti u posljednja četiri kola u kojima je momčad osvojila samo tri boda, odigravši neriješeno s Lomnicom, Vatrogascem i Jaskom Vinogradarom.

Danas su još igrali; Sloga-Strmec 0:1, Vatrogasac-Dinamo 0:2 i Rakov Potok-Bregana 1:0, dok sutra u 10 igraju Jaska Vinogradar-Lomnica te u 14 Kupa-Polet.