JAKOV DUJIĆ, sve jača karika HRK Gorice: Lipo mi je u Velikoj Gorici, jer dobra smo ekipa koja pobjeđuje

U pobjedi Gorice protiv Dubrave briljirao je Jakov Dujić s 10 golova
DSC_6300

Rukometaši Gorice sinoć su došli do prvih bodova u Ligi za prvaka. Kao gosti u svojoj su dvorani svladali s 37:31 Dubravu. Najučinkovitiji igrač u redovima sastava Andrije Nikolića bio je Jakov Dujić koji je susret završio s deset golova.

-Važna pobjeda za nas. Dva su boda ostala u Velikoj Gorici. Vratili smo im za prošli poraz kojim smo si zakomplicirali borbu za Ligu za prvaka. Našoj pobjedi nema zamjerke, jer smo bili bolji tijekom cijele utakmice. Sada imamo dva tjedna da se pripremimo za Poreč- kazao nam je nakon utakmice Jakov Dujić, koji je prošlog ljeta iz Akademije Balić-Metličić preselio u Veliku Goricu, gdje izrasta u sve boljeg igrača.

-Lipo mi je ovdje. Dobro se trenira, dobra smo ekipa. Pobjeđujemo i vjerujem kako ćemo tako činiti i dalje- istaknuo je Dujić.

Promatrajući ga tijekom ove sezone za Dujića se može konstatirati “sitan, ali dinamitan”, na što nam je kazao kako ima puno energije.

-Danas sam ja iskočio, a drugi puta će netko drugi. Najbitnije je da uvijek ispuštejmo ono što od nas traži trener- zaključio je Jakov Dujić.

Grad
Hrvatska
Intervju
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija