IZBORNI SPECIJAL – JELENA PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ: Uspjeh je svaki dan živjeti na zagrebačkim ulicama

Jelena Pavičić Vukičević kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Milan Bandić 365 - Stranke rada i solidarnosti gošća je današnjeg izbornog specijala 01Portala i Zabavnog radija

Jelena Pavičić Vukičević kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Milan Bandić 365 – Stranke rada i solidarnosti gošća je današnjeg izbornog specijala 01Portala i Zabavnog radija. Razgovarali smo na Bundeku uz rominjanje kišice pa smo se povukli ispod nadstrešnice kako bi predstavili njezin program i vizije razvoja Zagreba.

Odlučno je odbila optužbe da je Zagreb prezadužen grad, ukratko podsjetila što je grad Zagreb učinio na obnovi od potresa, a što je trebala a nije napravila država, obećala je digitalnu demokraciju i smanjenje prometnih gužvi. Složila se konstatacijom voditelja Izbornog specijala, Borivoja Zimonje, da je pitanje gradnje Centra centra za zbrinjavanje otpada i zatvaranje Jakuševca previše politizirano.

No, kako bi svoja obećanja realizirala i koji bi prvi potez povukla postane li gradonačelnica poslušajte u našem razgovoru.