Ivan Gereci: Manifestacije su doživjele fijasko, gradonačelnik Panian pozvao ga da posjećuje i sam se uvjeri u ono što radi Turistička zajednica

TZ Dugo Selo, bila je u fokusu pitanja vijećnika Ivana Gerecija
DSC_3665

1. travnja Karmela Vukov-Colić službeno je preuzela dužnost direktorice Turističke zajednice Dugo Selo. U prvih mjesec dana TZ je pod njezinom paskom uspješno organizirao dvije manifestacije; Ususret Uskrsu te Sajam cvijeća i Jagodan. Obje manifestacije bile su dobro posjećene i dale su dobar vjetar u leđa budućim aktivnostima Turističke zajednice.

-Turistička zajednica je zaposlila je profesionalca, no internet stranica nije dugo ažurirana, zbog čega i sam grad ne privlači turiste. Osim, toga održane manifestacije doživjele su fijasko- rekao je za vrijeme aktualnog sata vijećnik HDZ-a Ivan Gereci.

Gradonačelnik Nenad Panian odbacio je njegove tvrdnje, te ga pozvao kao i sve ostale vijećnike, da posjećuju manifestacije koje se organiziraju.

-Internet stranica je u fazi izrade i uskoro će biti puštena u rad. Što se tiče manifestacija one su imale dobru posjećenost i svi su bili oduševljeni. Dajte direktorici 100 dana, pa onda sudite kako radi. Također, pozivam vas da posjećujete manifestacije, jer to nisu manifestacije Nenada Paniana, već naše gradske manifestacije- poručio je Panian.

Dugo Selo
Grad
Hrvatska
Izbor urednika
Zagrebačka županija