HPD Sveti Brcko i Savate klub Sokol nova imena na sportskoj karti Brckovljana

Predstavljamo nove sportske udruge na području Općine Brckovljani
DSC_5858

Sportsku obitelj u Brckovljanima do ove su godine činili NK Brcko, RK Polet, OK Brcko i KK Brckovljani, dok su krajem veljače osnovani HPD Sveti Brcko i SK Sokol. Upravo su ove članice, početkom tjedna osnovale i Sportsku zajednicu Općine Brckovljani za čijeg je predsjednika izabran Antonio Rajič.

Hrvatsko planinarsko društvo Sveti Brcko inicirali su entuzijasti iz potrebe za rekreacijom, druženjem i boravkom u prirodi.

-Ljudi pokazuju veliki interes te nam stalno pristupaju novi članovi, tako da vjerujem kako ćemo uskoro imati zavidan broj članova- ističe predsjednik HPD-a Sveti Brcko Marko Dokmanić, napominjući kako se cijela priča izrodila iz planinarenja na Kladeščicu.

-Na Kladeščicu planinarimo svake nedjelje. To nam je najbliže za otići. Svake nas se nedjelje okupi petnaestak i moram reći kako je to stvarno jedna lijepa aktivnosti- zaključuje Dokmanić.

Uz HPD Sveti Brcko, sportske aktivnosti obogaćene su i jednom borilačkom vještinom-savateom, koji je od sada moguće trenirati u Savate klubu Sokol.

-Trenirat ćemo u školskoj sportskoj dvorani i ovim putem pozivam sve da dođu te da nam se priključe. Plan nam je da tijekom idućeg tjedna krenemo s treninzima- rekla je predsjednica Željka Jarec Bukal.

Brckovljani
Hrvatska
Izbor urednika
Općina
Sport
Zagrebačka županija