HNS-ov Stjepan Čuraj izgledni novi ministar graditeljstva

HNS u ovom mandatu nije imao ministra u Vladi, ali uz Čuraja, imaju i svog državnog tajnika upravo u Ministarstvu graditeljstva, Željka Uhlira
stjepan čuraj Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj izgledni je novi ministar graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine, objavili su neslužbeno mediji, a iz Vlade te informacije nisu demantirali.

Jutarnji list piše da iz Vlade nisu demantirali ove neslužbene informacije, već samo kažu kako neće ništa potvrđivati do koalicijskog sastanka koji je najavljen za 12 sati, a na kojem bi se definitivno trebalo znati ime novog ministra.

Stjepan Čuraj kao koalicijski partner HDZ-a s jednim saborskim zastupnikom aktualni je državni tajnik u Ministarstvu financija, a prije toga bio je saborski zastupnik. Čuraj je po struci pravnik i ekonomist iz Osijeka, a s građevinom nije imao puno doticaja, osim što je član Stožera za obnovu Banije.

HNS u ovom mandatu nije imao ministra u Vladi, ali uz Čuraja, imaju i svog državnog tajnika upravo u Ministarstvu graditeljstva, Željka Uhlira.

Hrvatska
Izbor urednika
Politika