FOTO: ŽUC kreće u sanaciju prometnice u Brckovljanima, krenuli radovi na nogostupu u Prikraju

U ovoj će se fazi obnoviti 500-tinjak metara ceste, a početak radova očekuje se kroz desetak dana

Načelnik Brckovljana Tihomir Đuras, uspio je dogovoriti sanaciju uništenog dijela prometnice na ulazu u Brckovljane. Spornu dionicu ceste u nazočnosti načelnika obišli su i predstavnici Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije, obvezavši se u narednim tjednima sanirati taj dio ceste.

-Ova je dionica vidno propala te ćemo je u potpunosti obnoviti. Isfrezat ćemo taj sloj asfalta, na koji će se postaviti novi- otkrio nam je Zvonko Marenić iz ŽUC-a.

U ovoj će se fazi obnoviti 500-tinjak metara ceste, a početak radova očekuje se kroz desetak dana. Između ostaloga, ŽUC je investitor i radova u Gračecu, gdje se kraju privode radovi na novom ugibalištu.

-Taj dio ceste na ulazu u našu općinu bio nam je veliki problem, no sada smo uspjeli dogovori tu sanaciju u punom profilu u najkritičnijem dijelu. Još jednom se zahvaljujem ŽUC i ravnatelju Tomislavu Landeki što imaju sluha za naše potrebe- istaknuo je načelnik Tihomir Đuras, koji je jutros obišao i početak radova na nogostupu u naselju Prikraj.

-Izgradit ćemo 500 metara nogostupa, koji se nalazi u zoni Dječjeg vrtića Didi čime ćemo znatno povećati sigurnost naših najmlađih- kazao je načelnik Đuras.