FOTO: Vatrogasac prvenstvo otvorio pobjedom protiv Dubrave

U junaka Vatrogasca prometnuo se dvostruki strijelac Damir Matković
DSC_7195

Na otvaranju nove prvenstvene sezone 1. ŽNL-Istok, Vatrogasac je u Kobiliću dočekao Dubravu. Po domaću momčad otvaranje sezone bilo je i više nego uspješno, jer osvojena su tri boda u izuzetno žustroj utakmici, u kojoj su slavili s 2:1.

S dva pogotka u razmaku od samo četiri minute domaći su igrači pokazat će se kasnije riješili pitanje pobjednika. U junaka Vatrogasca prometnuo se dvostruki strijelac Damir Matković koji je u 26. minuti realizirao najstrožu kaznu, dok je četiri minute kasnije podebljao vodstvo.

Martin Horvat početkom nastavka vraća nadu gostima smanjivši u 49. na 2:1. Isti je igrač koju minutu kasnije imao i šansu za izjednačenje, no lopta na kraju nije odsjela a mjestu gdje su Dubravci očekivali.

Do kraja susreta domaći su igrači imali nekoliko poluprilika koje su ostale neiskorištene, dok Dubravci u preostalom vremenu nisu ozbiljnije zaprijetili domaćem vrataru Caputu.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA-ISTOK, 1. KOLO
NK VATROGASAC – NK DUBRAVA 2:1 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 Matković (26-11m), 2:0 Matković (30), 2:1 Horvat (49)
NK VATROGASAC: Caput, Štefner, Šošić (od 73. Antunović), Vuksan, Batinić, Kontić, Matković, Šimek (od 57. Ivkić), Paradžik, Patljak, Novak (od 73. Janković). TRENER: Nino Matković
NK DUBRAVA: Brkljačić, Grgić (od 46. Erić), Čamber, Grbavac, Bradić, Fulir, M. Horvat, K. Horvat, Baškarad (od 73. Devčić), Tahirović, Tomić. TRENER: Ivan Spajić

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija