FOTO: Ulaganje u mlade najbolje je ulaganje

S obzirom na demografske trendove, ulaganja vezana uz poboljšanje uvjeta života djece i mladih obitelji od izuzetnog su značaja

Završili su radovi na projektu Dječje igralište u Igrišću – projekt izgradnje i opreme za dječje igralište temeljem potpisanog Ugovora o financiranju s Agencijom za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, kojim je Općina Jakovlje osigurala dio bespovratnih sredstava za realizaciju navedenog projekta.

Realizacijom projekta izgradnje i opreme dječjeg igrališta, Igrišće je dobilo potreban, a do sada nepostojeći prostor za kvalitetno i sigurno provođenje slobodnog vremena, igru i druženje djece, mladih te njihovih roditelja ali i ugodan prostor za odmor svim stanovnicima i posjetiteljima naselja. S obzirom na demografske trendove, ulaganja vezana uz poboljšanje uvjeta života djece i mladih obitelji od izuzetnog su značaja.

-Razvijanje potrebne infrastrukture i primjerenih sadržaja pozitivno će djelovati na oživljavanje naselja te smanjenje depopulacije stanovništva- ističu iz Općine.