I dalje u istom sastavu

FOTO: Stjepan Kirin ostaje predsjednik LD Zec Oborovo: Uvjeren sam da ćemo nastaviti i dalje s dobrim radom

LD Zec Oborovo broji 41 člana - 40 matičnih i jednog pridruženog
WhatsApp Image 2024-04-14 at 10.43.27 (5)

Lovačko društvo Zec Oborovo održalo je u nedjelju prijepodne izvještajnu izbornu skupštinu na kojoj je dosadašnji predsjednik Stjepan Kirin dobio povjerenje za novi mandat. Kako je u svome izlaganju istaknuo novi stari predsjednik, prošla godina bila je nešto manje turbulentnija od prethodnih.

-Opet se puno toga odradilo i napravilo. Da bismo sve to napravili i odradili trebalo je puno slobodnog vremena odvojiti za dobrobit društva, na čemu se zahvaljujem svim članovima. Uvjeren sam da će ovo lovačko društvo nastaviti i dalje s dobrim radom u izvršavanju svih zadataka i obaveza- kazao je Kirin, podsjetivši kako je društvo i 2023. bilo organizator i domaćin prvenstva u lovnom streljaštvu Lovnog ureda Dugo Selo.

-Na području naše općine i uz pomoć sva tri lovačka društva organizirano je državno prvenstvo u radu s psima, dok je naše društvo krajem godine bilo domaćin velikog lova Zagrebačke županije i skupštine Lovačkog saveza Zagrebačke županije, kojeg od prošle godine vodi naš Mato Čičak- naglasio je Kirin.

Skupštini, koja je održana u Lovačkom domu u Oborovu prisustvovao je i već spomenuti Mato Čičak, za čijeg su mandata u Rugvici napravljeni brojni iskoraci kada je u pitanju lovstvo.

-Iza lovaca iz Oborova brojni su uspješni rezultati, a vjerujem kako ćemo u budućnosti još jače i bolje razvijati cjelokupno lovstvo rugvičkog kraja- istaknuo je Čičak.

Uz novog-starog predsjednika izabran je i Izvršni i nadzorni odbor, kao i Stegovni sud.

Događanja
Naši ljudi našeg kraja
Rugvica