FOTO: Povelje i Nagrade Zagrebačke županije najzaslužnijim pojedincima i udrugama

Na svečanoj sjednici Skupštine dodijeljena su javna priznanja Zagrebačke županije

Na svečanoj sjednici Skupštine dodijeljena su javna priznanja Zagrebačke županije.

Povelja Zagrebačke županije dodijeljena je Josipu Jakopaču iz Svete Nedelje, Juri Miškoviću iz Brckovljana, Vjekoslavu Kovačiću iz Mraclina i OPG-u Tomislav Kralj iz Vrbovca.

Nagrada Zagrebačke županije za doprinos ugledu i promociji Zagrebačke županije u zemlji i svijetu dodijeljena je Đurđi Havidić iz Velike Mlake, Mladenu Čopu iz Jastrebarskog, Puhačkom orkestru Rozga iz Rozge, Josipi Bilić iz Donjeg Stupnika, Tamburaškom zboru Gaj Zaprešić te vinogradarstvu i vinarstvu obitelji Tomac.

-Nagrada je čast, ali i poticaj da nastavimo raditi i djelovati u svojim sredinama, kako bi bili na primjer i ostalima da svi skupa idemo u jedan boljitak- kazao je u ime svih nagrađenih Tomislav Tomac.

Također, prilikom svečanosti dodijeljene su i zahvalnice predsjednice Županijske skupštine i župana Zagrebačke županije. Zahvalnica predsjednice Županijske skupštine dodijeljena je prvoj ravnateljici Glazbene škole Ferdo Livadić Branki Cvetković i NK Žabnica, dok je zahvalnica župana Zagrebačke županije dodijeljena DVD-u Vrbovec i DVD-u Harmica.