FOTO: Okoliš društvenog doma u Ivancu dobio “face lifting”

Podršku mladim mještanima i ivanečkim vatrogascima došli su dati i zaprešićki gradonačelnik Željko Turk te njegov zamjenik Alan Labus, koji su naglasili kako je ovo pozitivan primjer brige o svom mjestu

Vijeće MO Ivanec je u suradnji s članovima DVD-a Ivanec uredilo okoliš svog društvenog doma, a započeli su i neke radove u samom doma. Kako nam je istaknuo predsjednik Vijeća MO Ivanec Kristijjan Đurđević, ovo je centralno mjesto u Ivancu i bilo je vrijeme da mu se podari „face lifting“.

-Na igralištu smo iscrtali nove linije, popravili, prefarbali i učvrstili golove kako se ne bi dogodila kakva nezgoda, popravili mrežu iza gola, očistili odvodne kanale uz teren. Dodatno smo uredili hortikulturu u neposredno blizini igrališta, a malo smo obnovili i uredili ulaz u vatrogasni dom i u ambulantu. Imamo još toga za urediti, pa već planiramo iduće akcije- rekao je Đurđević.

Podršku mladim mještanima i ivanečkim vatrogascima došli su dati i zaprešićki gradonačelnik Željko Turk te njegov zamjenik Alan Labus, koji su naglasili kako je ovo pozitivan primjer brige o svom mjestu. Grad je osigurao sredstva za materijal koji se nalaze na kontu Vijeća MO Ivanec, a slične akcije podržavaju i u ostalim mjesnim odborima te u gradskim četvrtima.