Novaki Oborovski ugostili Skupštinu

FOTO: Održana Skupština Lovačkog saveza Zagrebačke županije. Čičak: Idemo napraviti lovstvo u našoj županiji još boljim i kvalitetnijim

Lovački savez Zagrebačke županije za 16. prosinca najavljuje Lovački bal
DSC_9489

Nakon zajedničkog lova lovištima LD Fazan Svibje i LD Zec Oborovo, Lovački savez Zagrebačke županije pod predsjedanjem Mate Čička održao je i 30. sjednicu Skupštine. Mato Čičak prilikom izbora za predsjednika Lovačkog saveza Zagrebačke županije naglasio je kako će pravo glasa dobiti i ona društva, koja nemaju vlastita lovišta. Obećano, je većinom glasova i provedeno u djelo.

Osim toga, Lovački savez Zagrebačke županije promijenio je i adresu, te se iz Zagreba, gdje je do sada bio prijavljen vratio na teritorij Zagrebačke županije.

-Lovstvo Zagrebačke županije i do sada je bilo na jednom visokom nivou, a mi ćemo ga sada podići na još jedan veći nivo. Idemo napraviti lovstvo u našoj županiji još boljim i kvalitetnijim- naglasio je predsjednik Lovačkog saveza Zagrebačke županije Mato Čičak.

Pohvale na rad Saveza izrekao je i čelni čovjek Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor, kojeg raduje sve veći broj aktivnosti, koje Savez provodi.

-Aktivnosti su pojačane što se i vidi. Kao što znate Rugvica je bila domaćin Prvenstva Hrvatske u lovnoj kinologiji. Lovno streljaštvo sve više napreduje, a rezultati Marija Genzića to i potvrđuju. Sam Savez po brojnosti, kao i po tradiciji i kulturi jedan je od vodećih hrvatskih saveza- istaknuo je Budor.

Skupštini je nazočio i zamjenik župana Zagrebačke županije Damir Tomljenović, koji je kazao kako je Zagrebačka županija uvijek podupirala lovstvo, što će nastaviti činiti i dalje.

-Nadam se da ste vi lovci zadovoljni s tom suradnjom sa Zagrebačkom županijom, koja je bila vaš partner. Bitni su dobri i kvalitetni programi koje mi pratimo, što ćemo raditi i dalje- poručio je Tomljenović.

Inače, lovci Zagrebačke županije “čuvaju” 300 hektara Zagrebačke županije.

Događanja
Rugvica
Zagrebačka županija