FOTO: Milka Trnina uvjerljiva u gostima kod Posavca

Rezultatski uzlet Poleta nije nastavljen u susretu s momčadi iz Vezišća, koja je slavila s 3:0
DSC_3909

Nogometaši Posavca s velikim optimizmom dočekali su susret protiv Milke Trnine, jer u posljednja tri kola osvojili su sedam bodova. Rezultatski uzlet nije nastavljen u susretu s momčadi iz Vezišća, koja je slavila s 3:0. Zasluženo, jer za razliku od domaćina, gosti su svoje šanse iskoristili i pretvorili u zgoditke i kući otišli s tri boda koja su ih učvrstila u sredi redoslijeda.

Milka Trnina je povela u 24. golom Gorana Jurića. S vodstvom gostiju otišlo se na odmor, a domaćini su početkom nastavka imali sjajnu priliku za povratak- kazneni udarac. Nažalost, udarac Ivana Vraneka obranio je Dejan Moguljak, gurnuvši goste prema pobjedi, koju su potvrdili u posljednjih 20-ak minuta.

Najprije je Antonio Čičević u 68. minuti podebljao vodstvo, da bi pet minuta kasnije Nikola Mihaljević pogotkom s bijele točke postavio konačnih 0:3.

1. ŽNL- ISTOK, 8. KOLO
NK POSAVEC – NK MILKA TRNINA 0:3 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Jurić (11), 0:2 Čičević (68), 0:3 Mihaljević (73-11)
NK POSAVEC: M. Kučan, Buzov, A. Breščaković (od 67. Jakovljević), Joveš (od 79. Duvnjak), Vranek, Penava, Srakec (od 46. Bencek), Klarić, Khudoyberdiev (od 79. D. Kučan), M. Breščaković, Desput. TRENER: nema
NK MILKA TRNINA: Moguljak, Koletić, Mihaljević, Petković (od 71. Ivanković), Čičević, Fešta, Kopejtko, Jurić (od 69. Kovačić), Stuparić, Kanceljak (od 79. Tišljar), Podgorski. TRENER: Dubravko Horvat

Grad
Hrvatska
Općina
Orle
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija