FOTO: Kraju privedeni radovi na izgradnji spremišta vatrogasnog doma Brckovljani

Paralelno s navedenom investicijom, Općina Brckovljani sufinancirala je DVD-u Brckovljani, koji je lani proslavio 125 godina rada i obnovu krovišta na vatrogasnom domu

Ovih su dana kraju privedeni radovi na izgradnji pomoćne zgrade-spremišta vatrogasnog doma Brckovljani. Sami radovi započeli su jesenas, a izvela ih je tvrtka JIK Kajba, nakon čega je ishođena i uporabna dozvola.

-Vatrogastvo na našem kraju ima bogatu i dugu tradiciju te smo svih ovih godina potpomagali naša društva, ali i ulagali u njihove prostore. U tom smjeru nastavit ćemo i dalje- rekao je prilikom obilaska radova načelnik Tihomir Đuras.

Vrijednost investicije bila je nešto više od 515 tisuća kuna, pri čemu je putem LAG-a Prigorje osigurano sufinanciranje od 35 tisuća eura (260 tisuća kuna), dok je ostatak troškova pokrila Općina Brckovljani.

Paralelno s navedenom investicijom, Općina Brckovljani sufinancirala je DVD-u Brckovljani, koji je lani proslavio 125 godina rada i obnovu krovišta na vatrogasnom domu u iznosu od 73.750,00 kuna.