Dražen Barišić: Kolinda je najbolji izbor!

Povodom nadolazećih izbora, Županijski odbor HDZ Zagrebačke županije održao je konferenciju za medije kako bi dao čvrstu potporu aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović
DSC_7275

Uoči nadolazećih predsjedničkih izbora, Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice održala je u Velikoj Gorici konferenciju za medije na kojoj se obratio njezin predsjednik Dražen Barišić:

– Danas smo se okupili u najvećem gradu Zagrebačke županije kako bi i na ovaj način uoči prvog kruga izbora koji su pred nama ove nedjelje dali čvrstu potporu dosadašnjoj i budućoj predsjednici RH, kandidatkinji Hrvatske demokratske zajednice i koalicije stranaka gospođi Kolindi Grabar-Kitarović. U predsjedničkom mandatu predsjednica se zalagala za demografske mjere, mlade i obitelj kako bi potaknula da ostanu u Domovini, zalagala se za naše branitelje i njihova prava, iskazivala domoljublje i time postala prepoznatljiva u cijelome svijetu te na najbolji način prezentirala našu Hrvatsku. Također, pozicionirala je Republiku Hrvatsku u Srednju Europu i Mediteran gdje ona i pripada.

Prema Barišićevim riječima, aktualna predsjednica značajno se razlikuje od ostalih kandidata, počevši od onoga što je i kako je dosad radila, ali i po programu kojeg nudi za predstojeći petogodišnji mandat. Iza nje je uspješna karijera u domaćoj i međunarodnoj politici, dok je u ovom mandatu pokazala da razumije politiku, smisao i ovlasti predsjednika države te da može i hoće sugerirati rješenja važnih pitanja od interesa za sve građane.

– Dosadašnja suradnja predsjednice i premijera, a i predsjednika Hrvatske demokratske zajednice gospodina Andreja Plenkovića rezultirala je snažnim rastom i razvojem našeg gospodarstva, rastom plaća i mirovina te zaposlenosti. Ova Vlada provodi teške reforme, fiskalnu i funkcionalnu decentralizaciju, a uz to bilježi i suficit proračuna. Vjerujem da se ova Vlada i statistički svrstava u red najboljih poslijeratnih Vlada u Republici Hrvatskoj, a u čemu, sasvim sigurno, zasluge ima i predsjednica, gospođa Kolinda Grabar-Kitarović. 

Upravo iz navedenih razloga, predsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije poziva sve građane neka se u nedjelju odazovu izborima i podrže nastavak ovakve politike:

– Kao Hrvatska demokratska zajednica s koalicijom stranaka u Zagrebačkoj županiji pozivamo sve građanke i građane, sve one birače koji imaju pravo glasa, da se odazovu izborima i zaokruže kandidatkinju pod rednim brojem 3, gospođu Kolinda Grabar-Kitarović te na taj način, kao i mi, daju čvrstu potporu dosadašnjoj i budućoj predsjednici Republike Hrvatske.

Grad
Hrvatska
Politika
Velika Gorica
Zagrebačka županija