dm donirao 51,5 tisuća kuna zagrebačkom KBC-u i udruzi P.I.N.K. life

Sredstva će se koristiti za provedbu radionica s onkološkim pacijentima te otplatu ultrazvučnog uređaja na Odsjeku za ultrazvučnu dijagnostiku zagrebačkog KBC-a
Donacija udruzi PINK life FOTO: Drazen Kokoric

Donacija dm-a od 51,5 tisuća kuna namijenjena je radu udruge P.I.N.K. life odnosno provedbi radionica s onkološkim pacijentima i otplati ultrazvučnog uređaja na Odsjeku za ultrazvučnu dijagnostiku zagrebačkog KBC-a, izvijestili su iz dm-a.

Novac za donaciju prikupljen je projektom Pink Ribbon, a omogućili su je kupci dm-a koji su tijekom listopada, Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, kupili u trgovinama ili on-line shopu označene proizvode određenih marki. Od svakog kupljenog proizvoda odvojena je jedna kuna udruzi P.I.N.K. – life.

– Veseli nas što smo se i ove godine u mjesecu borbe protiv raka dojke uključili u projekt i podržali rad udruge P.I.N.K. life. Prikupljanjem sredstava smo još jednom pokazali kako udruženim snagama nas kao tvrtke, naših partnera i kupaca te udruge P.I.N.K. life možemo pozitivno utjecati na kvalitetu liječenja i života naših sugrađana, rekla je prokuristica i voditeljica resora nabave i marketinga u dm-u Gordana Picek, koja je u ime tvrtke predala donaciju.

Predsjednica udruge P.I.N.K. life Nives Moric istaknula je da im kontinuirana podrška dm-a pomaže u aktivnostima vezanim za prevenciju oboljenja od malignih bolesti, kao i u kvalitetnoj dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji oboljelih.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo