Davor Nađi napustio HNS

Zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje, Davor Nađi napustio je HNS. Svoju odluku o napuštanju stranke objavio je na Facebooku, a njegov napis prenosimo u cijelosti.

“Nakon mnogo godina moga društvenog djelovanja kao člana HNS-a, želim javno obznaniti da od danas više nisam član HNS-a. Pozitivno gledam na svoj rad za vrijeme članstva tijekom kojeg sam aktivno radio za dobrobit Republike Hrvatske, sredine u kojoj živim i za razvoj stranke.

Uvijek sam davao prednost politikama koje su u duhu slobodnog tržišta. Drago mi je da sam za veliki broj njih u praksi dokazao da su provedive i imaju pozitivan učinak na gospodarstvo i kvalitetu života. Mene niste mogli čuti da zagovaram nešto što nije u duhu tržišnih sloboda, a i dosad sam se na različite načine opirao politikama poticaja i sufinanciranja ili igranja uloge sindikalnih aktivista. O temi zabrane rada nedjeljom ja kao istinski liberal imam svoje mišljenje, a glasno protivljenje želim izraziti i prema podizanju obveznog iznosa doprinosa malim poduzetnicima, dodatnoj regulaciji „paušalaca“…

Meni je moj politički put uvijek bio jasan. To je put na kojem se zalažem za manje poreze, za efikasniju državnu administraciju s manje zaposlenih, za manje namete i za nagrađivanje onih koji uistinu stvaraju vrijednost u našem društvu”.