Razbio četiri auta

Autom divljao po Novom Zagrebu i umalo probio ogradu parka punog djece

Kriminalističko istraživanje je u tijeku
Zagreb: Osobni automobil naletio na pješakinju na zebri u Vatikanskoj ulici Zeljko Lukunic/PIXSELL

Muškarac (51) prenoćio je u policijskom pritvoru nakon što je u subotu uvečer obijesno vozio Novi Zagrebom. Penjao se na rubnjake, udarao aute, vozio krivim smjerom te se zabio u ogradu parka punog djece, pišu 24 sata.

Policija ga je okružila na Naserovom trgu i blokirala mu put. Izvukli su ga iz auta i stavili su mu lisice. Imao je neke manje ozljede te je samo u gaćama ležao na travi. Nije mogao niti ustati.

Kako su za 24 sata potvrdili iz PU zagrebačke, radilo se o 51-godišnjaku koji je bio za volanom svog Peugeota. Vozio je ulicom Trnsko prema zapadu gdje je prvo kod broja 97a naletio na otvorena vrata zaustavljenog Alfa Romea. Nastavio je voziti i u zavoju kod broja 9e izgubio je kontrolu i prešao u suprotni smjer.

– Udario je u rubnjak i raslinje i nastavio je voziti prema Nehruovom trgu. Vožnjom suprotnim smjerom opet je naletio na rubnjak, dvorišnu ogradu pa automobil marke KIA, koji je ondje bio parkiran. Nastavio je voziti pa udario u Peugeota kojeg je odbacio dalje. Ponovno je udario u rubnjak pa u parkirani Volkswagen – kažu iz policije.

Pobjegao je odande, no ubrzo su ga uz uporabu sile uhitili i odveli u postaju.

Crna kronika
Grad Zagreb