Premijerno priznanje

ALEN KUJUNDŽIĆ, najbolji sportaš ZG županije: Ova nagrada mi je “gorivo” za dalje

U godini za nama Kujundžić, koji je trenutno vodeći kuglač na svjetskoj rang listi, osvojio je broncu na Svjetskom prvenstvu u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, dok je sa svojim klubom osvojio dvostruku domaću krunu i drugo mjesto na Svjetskom kupu u Apatinu
DSC_8478

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije na tradicionalnoj priredbi proglašenja najboljih u sportu Zagrebačke županije, u Jastrebarskom u Princess centru proglasila je najbolje u 2023.

Najboljim sportašem po prvi je puta proglašen član Kuglačkog kluba Zaprešić, Alen Kujundžić, trenutno vodeći kuglač na svjetskoj rang listi. U godini za nama Kujundžić je osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, dok je sa svojim klubom osvojio dvostruku domaću krunu i drugo mjesto na Svjetskom kupu u Apatinu.

-Nagrada puno znači. Zaslužio sam je svojim rezultatima. To mi je samo “gorivo” za dalje- na prvu će najbolji sportaš Zagrebačke županije, Alen Kujundžić, koji je između ostaloga proglašen i najboljim sportašem Grada Zaprešića.

-Ova sezona trenutno ide prema planu. U travnju nas čeka i Final four Lige prvaka. To su četiri najbolje ekipe na svijetu i tu nema favorita. Treba se dobro pripremiti i maksimalno odraditi to natjecanje. Završetkom tog natjecanja, očekuje me Svjetsko pojedinačno prvenstvo, gdje branim drugo mjesto, no želja je stepenica gore- o planovima za dalje Kujundžić.

Naši ljudi našeg kraja
Sport
Zagrebačka županija
Zaprešić