U obilasku farme

FRANCUSKI UČENICI NA OPG-u SEKELJ Primjer uspješne ekološke poljoprivrede iz Dubrave

OPG Sekelj ističe se svojim izvrsnim poslovnim rezultatima, koje postiže kontinuiranim ulaganjima u tehnološki napredak i razvoj
dub-1

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Sekelj iz Zgališća u Općini Dubrava ugostilo je u utorak 40-ak učenika iz francuske strukovne poljoprivredne škole LEGRA d’Obernai. Tijekom posjeta, francuski učenici su se upoznali s radom gospodarstva koje se bavi uzgojem bikova u skladu s načelima ekološke poljoprivrede.

OPG Sekelj ističe se svojim izvrsnim poslovnim rezultatima, koje postiže kontinuiranim ulaganjima u tehnološki napredak i razvoj. Ovaj pristup omogućuje im stabilnu poziciju na tržištu i daljnje širenje poslovanja.

Posjet učenika iz Francuske organiziran je s ciljem razmjene znanja i iskustava te upoznavanja s hrvatskim stočarstvom i praksama u ekološkoj poljoprivredi. Stano Sekelj, nositelj gospodarstva, omogućio im je obilazak farme, a učenici su kroz razgovor o lokalnoj poljoprivredi dobili priliku steći nova znanja. Osim domaćina učenike je ispred Općine Dubrava dočekao Ante Grizelj.

Agro
Događanja
Dubrava