Čini čudo za vaše tijelo

Napitak koji daje energiju, sprječava starenje i topi kilograme

Za one dane kada se ne možete izvući iz kreveta koliko van nedostaje energije
green-2607334_1280

Nekim danima se ne možete izvući iz kreveta jer vam nedostaje energije. Tim danima obično pijemo velike količine kofeina, ali bolje izaberite jedan od ova četiri napitka koji će učiniti čudo za vaše tijelo.

Ovo je pet razloga da dan započnete napitkom koji će učiniti čudo za vaše tijelo jer ovi sokovi ovako djeluju na vaš organizam:

1. Jačaju imunitet

2.Poboljšavaju probavu

3. Pomažu u mršavljenju

4. Podižu energiju

5. Sprječavaju starenje

Recept broj 1: Sok od ananasa, meda i octa od jabuke

Potrebno je: 200 ml soka od ananasa (svježe iscijeđen); 2 žlice octa od jabuke; 1 žlica domaćeg meda, piše Krstarica.

Pomiješajte sok od ananasa, ocat i med pa popijte ujutro. Poslije popijte još jednu čašu vode.

Ovaj sok će vam pomoći da izgubite kilograme i izbacite toksine iz organizma. Med u kombinaciji s jabučnim octom će spriječiti osjećaj gladi, ali će isto tako dati dovoljno energije vašem tijelu da nesmetano obavi jutarnje obaveze.

Recept broj 2. Zeleni smoothie

Priprema: 2 šalice svježeg špinata, pola šalice zamrznutih kupina; 1 komadić svježeg đumbira, žličica meda po izboru.

Sve ubacite u blender pa kada se samelje popijte ujutro. Ovo je više kao kaša i predstavlja pravu infuziju. Ovaj smoothie može zamijeniti doručak. Poslije popijte još dvije čaše vode.

Iako ne izgleda primamljivo, ovaj smoothie je jako ukusan. Špinat je zadužen za dobro raspoloženje pa se ovaj smoothie koristi i za liječenje depresije i anksioznosti. Đumbir će pomoći da iz tijela izbacite sve toksine od prošlog dana.

Recept broj 3. Slatki koktel

Potrebno: 4 mrkva i 1 oguljeni limun.

Ubacite mrkvu i limun u sokovnik te sok popijte čim se probudite. Limun je pun vitamina C koji će osnažiti vaš imunitet. Limun je poznat i po tome što tijelu daje energiju. Mrkve su pravi antioksidanti. Sok od mrkve izbacuje iz tijela parazite i toksine, sprječavajući pojavu bolesti.

Recept broj 4: Super moćni napitak

Potrebno: 1 šalica vrele vode; 1 cm korijena đumbira; sok od pola limuna; osmina šalice jabučnog octa; 1 žličica meda; pola žličice kurkume.

U vodu dodajte đumbir i kurkumu i pustite da odstoji oko 10 minuta. Stavite jabučni ocat, sok od limuna, med u posebnu šalicu. Kad đumbir i kurkuma budu spremni dodajte ih u šalicu s ostalim sastojcima. Promiješajte i popijte za dobro zdravlje, prenosi N1.

Hrvatska
Zanimljivosti