Zvonko Kunić otišao u mirovinu, od prvog dana bio je aktivan u političkom i društvenom životu Velike Gorice

Najdugovječniji pročelnik u Gradskoj upravi Grada Velike Gorice, Zvonko Kunić danas je i službeno otišao u mirovinu
271854245_4670742453039547_560403268140172584_n

Najdugovječniji pročelnik u Gradskoj upravi Grada Velike Gorice, Zvonko Kunić danas je i službeno otišao u mirovinu. Od samog formiranja grada bio je prisutan i aktivan u političkom i društvenom životu grada. U mirovinu odlazi s mjesta pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

-Popis svih dužnosti koje je obnašao, kao i projekata u kojima je sudjelovao uistinu je impresivan. Svojim je angažmanom ostavio dubok trag u razvoju Velike Gorice i bitno utjecao na mnoga događanja kroz sve ove godine. Sjajan suradnik i vrhunski profesionalac u svom poslu, uvijek je nalazio rješenja za svaki problem- poručio je gradonačelnik Krešimir Ačkar, opraštajući se od svog djelatnika.

-Dragi Zvonko, želim ti dobro zdravlje i sretne umirovljeničke dane, ali se i radujem nekim budućim suradnjama. Znam da će ih biti- zaključio je Ačkar.

Iako je zatvorio jednu stranicu svoga života, gospodin Kunić i dalje će biti prisutan u političkom životu Velike Gorice kao i Zagrebačke županije, jer trenutno obnaša dužnost vijećnika u Skupštini Zagrebačke županije kao ispred stranke “Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti”, čiji je i predsjednik na županijskoj razini i razini Velike Gorice.

Događanja
Grad
Hrvatska
Velika Gorica
Zagrebačka županija