Županija daje 200 tisuća kuna za organizaciju poduzetničkih sajmova

Zagrebačka županija osigurala je 200 tisuća kuna za svoje gradove i općine, komore, udruženja obrtnika i turističke zajednice kojima će sufinancirati organizaciju poduzetničkih sajmova i drugih manifestacija u vezi s poduzetništvom u ovoj godini. Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenoga.

Sufinancirat će se zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora na sajmovima, izložbama, izrada promidžbenih materijala i web-stranica manifestacije, medijsko oglašavanje te troškovi voditelja i popratnog kulturno-umjetničkog programa na manifestaciji u Zagrebačkoj županiji, Republici Hrvatskoj ili u inozemstvu.

Potpora može iznositi najviše do 50 tisuća kuna, a jedan korisnik može dobiti najviše dvije potpore temeljem ovog natječaja. Također, za istu manifestaciju može se dodijeliti samo jedna potpora, bez obzira na broj organizatora.

Prijava na natječaj vrši se elektronski, putem sustava ePrijave, a tekst natječaja i pripadajući obrasci dostupni su OVDJE, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6009-457.