Teorija nas još drži na životu

Zlatko Dalić: Teška noć je iza nas. Život je satkan od pobjeda i poraza, neće me ništa zaustaviti na putu dalje

Zlatko Dalić izašao pred novinare poslije neprospavane noći
Neuruppin: Zlatko Dalić održao konferenciju za medije Marko Lukunic/PIXSELL

Dan poslije dramatične utakmice s Italijom izbornik Zlatko Dalić izašao je pred novinare i još jednom poslije neprospavane noći iznio dojmove o šokantnoj završnici dvoboja s Talijanima.

-Sigurno da je bila teška noć iza svih nas. Ne znam što bih više o tome rekao. Davno sam rekao da ću se zbog ovih jutara nakon neuspjeha ostaviti trenerskog poziva. Život je satkan od pobjeda i poraza, uspjeha i neuspjeha, neće me ništa zaustaviti na putu dalje. I dalje vjerujem reprezentaciji- rekao je Dalić uputivši još jednom čestitku navijačima.

-Zahvaljujem se svim navijačima, onima koji su bili na stadionima, bili su sjajni, naša velika snaga. Ne znam je li Hrvatska ikad imala ovakvo navijanje, doveli smo sto tisuća Hrvata u Njemačku. To znači da smo postali simbol nacije. Zajedno su bile sve naše navijačke skupine, a to zajedništvo raduje- naglasio je izbornik preuzevši odgovornost za neuspjeh na ovom prvenstvu.

-Znam svoj put. Znam da radim ispravno, pošteno i časno. U potpunosti preuzimam odgovornost, ovo je moj neuspjeh. Znao sam se nositi s uspjesima, tako ću se boriti i s neuspjehom- zaključio je Dalić.

Hrvatska
Sport