Žena bocom udarila muškarca i po glavi mu prolila pivo

Tom prilikom muškarac je "ostao" bez 16 500 kuna

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom te nad 35-godišnjakinjom. Naime, sumnja se da su se osumnjičeni početkom lipnja 2021. godine nalazili u parku u Ulici Rudolfa Bićanića na području Trešnjevke.

Osumnjičena u namjeri da teško ozlijedi 43-godišnjaka, staklenom bocom ga je udarila u predjelu glave da bi mu potom po glavi prolila pivo i na taj način iskoristila njegovo stanje s ciljem ostvarivanja protupravne imovinske koristi te mu iz okopojasne torbice ukrala 16 500 kuna, a ostatak stvari je razbacala po tlu.

U tom trenutku s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi osumnjičeni 54-godišnjak s tla uzima novčanik oštećenog te mu otuđuje bankovnu karticu s kojom je na posljetku u sedam navrata kupovao razne proizvode po trgovinama. Za vrijeme događaja u parku oštećeni je putem svoga mobilnog telefona pokušao zatražiti intervenciju policije što mu osumnjičeni nije dozvoljavao da bi mu u konačnici i razbio mobitel u cijelosti.

Nadalje se sumnja da je 54-godišnjak sredinom lipnja u Jablanskoj ulici također na području Trešnjevke, s unaprijed stvorenom namjerom da protupravno prisvoji tuđu pokretnu stvar ušao u trgovinu i s polica otuđio više komada mesnatih i suhomesnatih proizvoda, a zatim prošao prostor blagajni ne plativši uzete proizvode.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 18 000 kuna.