Željko Turk i Damir Mikuljan u utrci za predsjednika HDZ-a Zagrebačke županije

Oba kandidata jučer su predala svoje kandidature izbornom povjerenstvu, a tko će biti novi predsjednik odlučit će stranačko članstvo na izborima koji će se održati 22. studenoga
izbori_hdz_naslovna

Poznata su imena kandidata koji ulaze u izbornu utrku za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije. Uz Željka Turka, kandidat za predsjednika je i Damir Mikuljan.

Oba kandidata jučer su predala svoje kandidature izbornom povjerenstvu, a tko će biti novi predsjednik odlučit će stranačko članstvo na izborima koji će se održati 22. studenoga.

Uz Željka Turka, za četiri potpredsjednička mjesta kandidature su istaknuli; Javor Bojan leš, Tomislav Landeka, Tomislav Masten i Božidar Škrinjarić.

-Zahvaljujemo našim članovima na velikoj podršci jer smo prikupili preko 1900 potpisa, što je puno više od 379 potpisa koliko je bilo potrebno za pravovaljanu kandidaturu- istaknuo je Željko Turk.

Uz Damira Mikuljana, kandidati za četiri potpredsjednička mjesta su; Marica Mikec, Josip Mahović, Tomislav Lukšić i Franjo Lazarin.

-O onome što nije bilo valjano – nikada nismo šutjeli. Zato što ne želimo šutjeti i nudimo promjene, predali smo danas tisuće potpisa za kandidaturu za predsjednika i potpredsjednike Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije- objavljeno je na službenoj Facebook stranici Damira Mikuljana.

Hrvatska
Politika
Zagrebačka županija