Željka Jarec Bukal i dalje na čelu Zajednice sportskih udruga grada Svetog Ivana Zeline

Za dopredsjednika Zajednice izabran je Igor Buzjak, a za tajnicu Marija Kralj

Na Izbornoj skupštini Zajednice sportskih udruga grada Svetog Ivana Zeline, jednoglasnom odlukom predstavnika klubova članova, dosadašnjoj predsjednici Željki Jarec Bukal ponovo je iskazano povjerenje da bude na čelu Zajednice u naredne četiri godine.

Za dopredsjednika Zajednice izabran je Igor Buzjak, dok su za članove Izvršnog odbora uz predsjednicu i dopredsjednika izabrani Branka Hođa, Martina Dužaić, Mijo Stipić, Tanja Madžarac i Katarina Kožar koji su Mariju Kralj potvrdi da i dalje obavlja poslove tajnice. Novi Nadzorni odbor čine Marko Penava, Sanja Leskovčak i Adriana Šoić.

Skupštini je prisustvovao i gradonačelnik Hrvoje Košćec koji je čestito izabranom vodstvu Zajednice te svima skupa zaželio uspjeh u daljnjem radu. Predsjednica Željka Jarec Bukal zahvalila je svima na ukazanom povjerenju, kao i na dosadašnjoj suradnji. Istaknula je da Zajednicu ne čine samo vodstvo Zajednice već sve članice sa svojim članovima, te ih sve pozvala na uključivanje u rad i aktivnosti Zajednice za boljitak sporta u našem gradu. Predsjednica je u svom govoru zahvalila i gradonačelniku Hrvoju Košćecu koji pruža podršku svim sportašima i sportskim udrugama.

Na Skupštini je prošireno i članstvo za još jednu sportsku udrugu, jer Pikado klub Blaževdol od sada je novi član Zajednice sportskih udruga grada Svetog Ivana Zeline.