Zelinčani treći na Coca Cola Cupu u Splitu

Mladi nogometaši amateri iz cijele Hrvatske natjecali su se u protekla dva dana na terenima Parka Mladeži, Spinut i FESB-a u Splitu, gdje je održana državna završnica Coca Cola Cupa na kojoj su sudjelovale 42 ekipe u dvije kategorije.

U finalu 2004. godišta i mlađih igrali su Brod 04 iz Slavonskog Broda i Zagorje Boysi iz Zaboka. Nakon regularnog dijela utakmica je završila rezultatom 1:1, tako da su udarci sa sedam metara odlučivali o državnom prvaku, gdje je više sportske sreće imala ekipa Zagorje Boysi. Kod 2001. godišta i mlađih u finalu su igrali Disco Club San Marco iz Slavonskog Broda i Hrvatski sindikat pošte iz Osijeka, a naslovom se nakon pobjede od 5:2 okitila momčad iz Slavonskog Broda.

U napetim utakmicama za treće mjesto brončane medalje osvojile su momčadi Fantoma iz Čakovca i Auto Kuček iz Svetog Ivana Zeline.

Najboljim igračima proglašeni su Denis Miščančok (Brod04) i Luka Dubac (DC San Marco). Najboljim golmanima turnira proglašeni su Mihael Štih (Zagorje Boysi) i Luka Terzić (DC San Marco), dok su najbolji strijelci bili Borna Brezak (Zagorje Boysi) i Jure Bogdanović (DC San Marco).