Zbog neprilagođene brzine skrivio prometnu nesreću, ozlijeđene su tri osobe

Unesrećenima je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh i Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o prometnoj nesreći koja se dogodila u Novakima.

35-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Peugeot 307, a kretao se kroz mjesto Novaki Ulicom Siget u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom neposredno ispred kućnog broja 34, u oštrom desnom nepreglednom zavoju, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilom te je prešao na kolničku traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera.

Tada je naletio na osobni automobil marke Renault Clio zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak, a prethodno se propisno kretao sredinom trake uz desni rub kolnika. Uslijed naleta je osobni automobil marke Peugot 307 sletio s kolnika. U prometnoj nesreći je 19-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Peugot 307 teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, dok je druga 19-godišnja putnica iz istog vozila lakše ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

Ujedno je 26-godišnji vozač osobnog automobila marke Renault Clio lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.