Završnica je HVIDRA-inog malonogometnog turnira

DSC_2380

Posljednji je dan 26. HVIDRA-inog malonogometnog turnira koji se u organizaciji goričke HVIDRA-e od 3. siječnja održava u Srednjoškolskoj dvorani. 

Završnici seniorskog i veteranskog turnira prethodit će završnica turnira limača koju su izborile momčadi Dugog Sela, Gorice VM, Udarnika i Tema tima. Nakon njih od 15,15 kreću susreti seniorskih polufinala u kojima će se susreti Centroplimont Dubec UTD-Staklo Matić CB Absolute te CB Kod Rojca-CBF Prestige Tupek Auto.

Završni dan ove su momčadi izborile u sjajnim utakmicama koje je pratio veliki broj posjetitelja. Naročito je tribina Srednjoškolske dvorane bila ugodno popunjena za vrijeme domaćeg susreta između CB Kod Rojca i Gorenc transporta Beton Blata koji je završio 3:3, a boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara prolazak u polufinale izborio je CB Kod Rojca. Boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara dalje su prošli i igrači Staklo Matića CB Absolute koji su u regularnom vremenu protiv CB Ledeni odigrali 1:1. Centroplimont Dubec UTD s 2:1 je svladao Gradus, dok je SBF Prestige Tupek Auto s 3:1 bio bolji od Ritz cluba.

Veterani su igrali polufinalne susrete, a u finalu će se susresti branitelj naslova DC Grzela Futura Dental koja je s 4:2 svladala CB Li la, te SC Flegar Splat Tepe. Njihovo finale na rasporedu je u 18,10 sati, dok se finale seniora igra od 19 sati.

Hrvatska
Sport