Zaprešić i dalje podiže standarde u predškolskom odgoju

Gradonačelnik Zaprešića Željko Turk sa suradnicima obišao je dva zaprešićka dječja vrtića na poziv ravnateljica, kako bi se osobno uvjerili u to kako su utrošena gradska sredstva

Gradonačelnik Zaprešića Željko Turk sa suradnicima obišao je dva zaprešićka dječja vrtića na poziv ravnateljica, kako bi se osobno uvjerili u to kako su utrošena gradska sredstva.

U Dječjem vrtiću Vrtuljak uređena je dodatna soba dnevnog boravka za ustroj nove skupine djece jasličke dobi u koju je upisano 15 djece. Soba je opremljena didaktičkom opremom i sredstvima prilagođenima dječjoj dobi, a ukupno je uloženo 120 tisuća kuna.

Dječji vrtić Maslačak početkom godine dobio je kompletne nove sprave na vanjskom dijelu igrališta, a stare su uklonjene. Vrijednost opreme je 150 tisuća kuna, a zaposlenici vrtića, vrlo motivirani, još su dodatno uredili i ogradili vrt i cvjetne, gredice zajedno s djecom. Ovo proljeće, zahvaljujući sredstvima Grada Zaprešića, izrađena je i sjenica s klupama iznad dječjeg pješčanika što će biti prava blagodat u vrućim ljetnim danima.