Započela obnova Aleje Bologne

Otvaranje prometnice za promet predviđeno je za petak
190722_bologna (2)

U Aleji Bologne jutros su započeli radovi na sanaciji sjevernoga kolnika, od ulice Prigornica do Aleje Seljačke bune u duljini od 1 400 metara. Radovi će potrajati u narednih pet dana, a njihova je vrijednost 2 milijuna kuna.

-Izvršit ćemo kompletnu obnovu asfalta na površini od 10 tisuća kvadrata, ugradit ćemo dva nova sloja asfalta, slivničke rešetke će biti zamijenjene, postavit ćemo nove rubnjake te iscrtati novu horizontalnu signalizaciju- rekao je Tehnički direktor Zagrebačkih cesta Josip Turković.

Zahvaljujući građanima na razumijevanju dok traju radovi, gradonačelnik Bandić je istaknuo da je trenutno u Zagrebu oko 320 otvorenih gradilišta.

-Građani polako idu na godišnje odmore, a naše ekipe marljivo rade diljem Zagreba. Idući tjedan ću se sastati s čelnicima podružnice Zagrebačke ceste na temu dizanja koeficijenata ljudima koji rade na cestama. Moramo nagraditi naše radnike jer svaki dan rade u teškim uvjetima i na velikim vrućinama, zaslužili su povišice- poručio je gradonačelnik.

Otvaranje prometnice za promet predviđeno je za petak.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo