Zakon Šutnje velikim koncertom na Udarniku slavi 30 godina, dolazi Crvena jabuka i još pokoje iznenađenje

Ulaznice za koncert prodaju se po 50 kuna, a početak svirke na Udarniku u Kurilovcu očekuje se oko 20 sati
278545195_5968046113209571_1048638310490937227_n Facebook Zakon Šutnje

Zakon Šutnje za subotu priprema veliku rođendansku feštu. Bend koji je 1992. krenuo iz Turopolja, na Udarniku priprema veliki koncert kojim će proslaviti 30-ti rođendan. Rođendan slavljeniku čestitat će i Tamburaški sastav Harmonija, Crvena jabuka, a pripremaju se i još neka iznenađenja.

-Bez obzira na vremensku prognozu pripremamo veliku feštu. Dečki iz Crvene jabuke naši su stari prijatelji, kao i Harmonija. Iznenađenje ne bih otkrivao, neka ostanu iznenađenja za sve koji dođu na Udarnik- govori nam gitarista Ivan Draganić Cico, koji je u bend došao prije 21 godinu.

Uz njega u bendu su od prvog dana Damir Sever (bas gitara), Stjepan Gršetić (bubnjevi), Igor Tot (klavijature), Danijel Tot (pjevač) i Nina Vodal (pjevačica), koja je u bend došla prije deset godina. Njena priča nadasve je zanimljiva, jer je rođena u godini kada je bend počeo svirati.

-Dobra smo ekipa i to nas je držalo na okupu. Nesuglasica je bilo no uvijek smo to nadvladali. Kod nas je uvijek bila opuštena atmosfera i zezancija. Uz takav odnos ništa nam nije bilo teško raditi svih ovih godina- priča nam Cico, koji kao i ostatak benda ima velika očekivanja od slavljeničkog koncerta.

Facebook Zakon Šutnje

-Naša su očekivanja dobra i velika, jer najavljen nam je dolazak velikog broja ljudi koji su nas slušali, koji su dolazili na naše svirke u Srce, ili smo im pak svirali svadbu. Mogla bi to biti lijepa priča- ističe Draganić, koji je sve još jednom pozvao na koncert koji ima i humanitarnu notu.

Naime, dio prihoda namijenjen je za pomoć četverogodišnjem Dorianu Pucekoviću, koji boluje od spinalne mišićne atrofije te zbog koje ne može samostalno hodati, zbog čega se žele osigurati sredstva kojima će se moći ugraditi lift u kuću.

Ulaznice za koncert prodaju se po 50 kuna, a početak svirke na Udarniku u Kurilovcu očekuje se oko 20 sati.

Događanja
Grad
Hrvatska
Velika Gorica
Zagrebačka županija