Trener ima problema s leđima

Zagreb bez Šoštarića dočekuje Kielce; Andrija Nikolić ponovno u naslovnoj ulozi

Ono što možemo obećati jest da ćemo učiniti sve da se dobro pripremimo, da odigramo kvalitetnu utakmicu i da budemo na razini većine partija koje smo pružili ove sezone- konstatirao je Nikolić u najavi utakmice
Konferencija za medije RK Zagreb uoči utakmice 7. kola Lige prvaka Sanjin Strukic/PIXSELL

Budemo li na razini posljednjih utakmica onda se imamo pravo nadati dobrom rezultatu protiv Kielcea, rekao je rukometaš Zagreba Miloš Kos prije utakmice EHF Lige prvaka protiv poljskog sastava, koja je na rasporedu u četvrtak u 18.45 sati, u zagrebačkoj Areni.

Momčad će tako ponovno voditi Andrija Nikolić, koji je momčad vodio i u subotnjem susretu protiv Sesveta. Kako su izvijestili iz kluba trener Nenad Šoštarić ima problema s leđima i nakon pregleda kod specijalista donesena je odluka da će narednih deset dana provesti na terapijama.

-Dok se trener ne vrati tu je Andrija Nikolić koji već ima iskustvo preuzimanja momčadi u ovakvim situacijama- informirao je sportski direktor Damir Bičanić, dok se na utakmicu protiv Kielcea potom osvrnuo trener Nikolić.

-Reprezentativno okupljanje nam nije stiglo u najboljem trenutku, budući da smo bili u jako dobrom ritmu prije toga. Kielce je odlična momčad, prepuna sjajnih pojedinaca, vođena od velikog trenera i njihovi rezultati zadnjih godina dovoljno govore o tome o kakvoj je momčadi riječ. Ono što njima ne ide u prilog jest činjenica da su igrali prošli tjedan u Saudijskoj Arabiji na Super Globe turniru i da se nisu imali previše vremena spremati za ovaj susret. Putovanje natrag u Kielce pa u srijedu novo za Zagreb sigurno da će im otežati situaciju i mi ćemo to pokušati iskoristiti. Ono što možemo obećati jest da ćemo učiniti sve da se dobro pripremimo, da odigramo kvalitetnu utakmicu i da budemo na razini većine partija koje smo pružili ove sezone- konstatirao je Nikolić, a na sličnom tragu razmišljanja je i igrač Miloš Kos.

-Ispred momčadi mogu reći da ćemo dati sve od sebe da odigramo na razini na kojoj smo igrali zadnje utakmice, da nam upravo partije koje smo pružili protiv PSG-a, Kolstada, Aalborga i Szegeda budu nit vodilja kojom ćemo se ravnati. Mišljenja sam da ako možemo biti na toj razini i ako smo u stanju ponoviti takva izdanja imamo se čemu nadati ne samo u četvrtak, nego i u uzvratu tjedan dana kasnije u Kielceu- zaključio je Kos.

Grad Zagreb
Sport