Vrbovec u naredna dva dana u znaku Otvorenih dveri

dveri-1

Grad Vrbovec danas i sutra je domaćin sajma Otvorene dveri Vrbovec koje se održavaju po drugi puta. Riječ je o sajmu koji okuplja male poljoprivrednike te vlasnike raznovrsnih OPG-ova kojima je ovo sjajna prilika za razmjenu znanja, iskustva i dojmova. U naredna dva dana sve posjetitelje očekuje bogati i nadasve zanimljiv zabavni te kulturno – umjetnički program prilagođen za sve uzraste.

-Želja nam je da Otvorene dveri postanu jedan radni sajam na kojem će ljudi kupovati i prodavati. Želimo svim prodavačima iz Vrbovca i Zagrebačke županije dati još jedno mjesto na kojem će prodavati, a kupci kupovati te proizvode- rekao izvršni direktor tvrtke Sajam automobila Zagreb Miroslav Filipčić.

Povijest sajmovanja u Vrbovcu iznimno je bogata i s dugogodišnjom tradicijom istaknuo je gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj, upoznavši kako je Sajam u Vrbovec stigao iz susjednog Rakovca.

-Važno je da imamo ovaj sajam za naše domaće obrtnike i poduzetnike da izlože svoje proizvode, pa da ih na kraju i prodaju, što je i poanta ovakvih sajmova- kazao je gradonačelnik Kralj kojem je izuzetno drago što Sajam automobila ulaže u Vrbovec.

-Ovaj sajam je jedan od najnaprednijih sajmova u zemlji. Iako mu je druga godina, on već hoda. Znači učinili ste mnogo toga, jer preživjeli ste porođajne muke, te ga sada treba dorađivati i unaprjeđivati- poručio je predsjednik Skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan.

Ovogodišnji sajam veći je brojem izlagača nego lani, a ima i humanitarni karakter. Naime, sutra će se na središnjem trgu od 11 do 15 sati održati dobrotvorna novinarska roštiljada, s koje će se sav prilog prikupljen od prodanih roštiljskih porcija biti dan za akciju „Nisi sama, ideš s nama!“ za žene oboljele od malignih bolesti kojima će ovim novcem biti sufinanciran povratan taxi prijevoz od kuće do bolnice na kemoterapiju.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Vrbovec
Zagrebačka županija